انعقاد تفاهم نامه همکاری معاونت حقوقی رییس جمهور و دانشگاه کاشان

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۸ کد : ۴۴۵۵ اخبار دانشگاه تفاهم نامه
با حضور خانم الهام امین زاده معاون حقوقی رییس جمهور در دانشگاه کاشان، تفاهم نامه همکاری فی مابین معاونت حقوقی رییس جمهور و این دانشگاه به امضاء رسید

با حضور خانم الهام امین زاده معاون حقوقی رییس جمهور در دانشگاه کاشان، تفاهم نامه همکاری فی مابین معاونت حقوقی رییس جمهور و دانشگاه کاشان به امضاء رسید.

رییس دانشگاه کاشان گفت: این تفاهم نامه به منظور ضرورت برقراری ارتباط بین استادان و حقوقدانان در بررسی و تدوین پیش نویس لوایح و طرح ها، نقش تبیین مبانی حقوقی در تسهیل تصمیم گیری مراجع قانونگذاری و نظارتی و تضمین تداوم اجرای قوانین و به منظور استفاده از ظرفیت های تخصصی و پژوهشی یکدیگر منعقد شد.

دکتر عباس زراعت تبادل تجربیات و اطلاعات در زمینه پژوهش های حقوق، انجام نیاز سنجی پژوهشی در مورد موضوعات مورد علاقه دو طرف را از جمله موارد زمینه های همکاری این تفاهم نامه بیان کرد و افزود: با انعقاد این تفاهم نامه انجام نیازسنجی پژوهشی در مورد موضوعات مورد علاقه دو طرف، تعیین و اجرای پژوهش های حقوقی موردی و تعیین محورها ، سازماندهی و برگزاری کارگاه ها و همایش های مشترک انجام می شود.

وی حل مشکلات و اختلافات حقوقی دانشگاه با مراجع دولتی و رسمی، انجام بررسی های علمی و تحلیلی در زمینه مبانی حقوقی قوانین، لوایح و طرح ها و فراهم کردن دسترسی به آرشیو یکدیگر در صورت درخواست را از دیگر موارد همکاری این دو نهاد بیان کرد و گفت: با امضاء این تفاهم نامه، آموزش نحوه استفاده از سامانه ملی قوانین و مقررات به کارکنان و کارشناسان دانشگاه توسط معاونت حقوقی، دعوت از کارشناسان معاونت حقوقی برای حضور در جلسات بررسی موضوعات مطروحه در دانشگاه و تدوین و انتشار آثار و نیز آثار مشترک با قراردادن آنها بر روی وبگاه معاونت و دانشگاه انجام می پذیرد.

این تفاهم نامه در دو نسخه و در چهار بند به امضاء دکتر الهام امین زاده معاون حقوقی رییس جمهور و دکتر عباس زراعت رییس دانشگاه کاشان به امضاء رسید.

لینک انعکاس خبر در رسانه ها:

www.president.ir/fa/93253

www.dolat.ir/NSite/FullStory/News