کشف بقایای تاریخی در محوطه ی تاریخی فیض آباد توسط گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۷ کد : ۴۴۵۰ اخبار دانشگاه
عضو هیات علمی گروه باستان شناسی دانشگاه کاشان از کشف بقایای قدیمی و تاریخی در چهارمین فصل کاوش آموزشی محوطه ی تاریخی فیض آباد توسط دانشجویان این گروه خبر داد.

دکتر رضا نوری شادمهانی گفت: با صدور مجوز از سوی رییس  پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی  و گردشگری کشور، چهارمین فصل کاوش آموزشی محوطه ی تاریخی فیض آباد از تاریخ  بیستم فروردین امسال آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه  فصل چهارم به منظور آموزش علمی واحد کاوش باستان شناسی انجام شد اظهار کرد: در این فصل از کاوش، بنایی با چهار جِرز و کف گچی درون ارگ شهر که می تواند بقایای مسجدی از دوره ایلخانی (قرن هشتم هجری) باشد کشف شد.

سرپرست گروه خاطر نشان کرد: افزون بر بقایای معماری، داده های باستان شناختی چون قطعات سفال، شیشه، فلز، و .... نیز در میان نقشه های باستانی کشف گردید که هر مطالعه ی آنها دریچه ای به جهان بینی و طرز کلی ساکنان این محوطه مدفون خواهد گشود و بخشی از تاریخ راز آمیزی منطقه را پس از پشت ابرهای ابهام آمیز و ایهام برانگیز بیرون خواهد آمد.

دکتر نوری افزود: کاوش این محوطه بر اساس مجوز صادره تا تاریخ بیستم اردیبهشت ماه جاری ادامه خواهد یافت و کاوشگران انتظار کشف پدیده های بدیع و جذاب در روره های پیش رو را دارند.

چهارمین فصل کاوش آموزشی محوطه ی تاریخی فیض آباد به سرپرستی آقای دکتر رضا نوری شامهانی و همکاری آقای دکتر مجید منتظر ظهوری (استاد مدعو) دانشگاه کاشان انجام شد.

گفتنی است منطقه فیض آباد حدود 10 کیلومتری شمال شهر نوش آباد واقع شده است.