همایش بهره‌وری و انرژی در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۲۲:۱۰ کد : ۴۴۱ اخبار دانشگاه

مسئول پژوهشکده انرژی دانشگاه کاشان از برگزاری همایش یک روزه بهره‌وری و انرژی در این دانشگاه خبر داد.

دکتر مجید سبزپوشانی گفت: این جشنواره به مناسبت روز بهره‌وری و مصرف بهینه چهارشنبه اول خردادماه سال جاری با حضور کارشناسان کشوری برگزار می‌شود.

وی، هدف از برگزاری این همایش را ارائه راهکارهای علمی و عملی درجهت بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع فرهنگ‌سازی در جهت اجرایی نمودن مبحث 19 ساختمان ذکر کرد.

دبیر برگزاری این همایش، توسعه پل ارتباطی بین پژوهشکده انرژی و دانشگاهکاشان و مراکز صنعتی منطقه را از دیگر اهداف این همایش برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا با ارائه و بهره‌گیری از پیشرفت‌های نوین و تحقیقاتی گامی در راستای ارتقاء سطح بهره‌وری و مصرف بهینه انرژی به خصوص در ساختمان برداشته شود.

دکتر سبزپوشانی خاطر نشان کرد: در حاشیه برگزاری این همایش نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشکده انرژی و فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دانشجویان دانشگاه کاشان و سازمان بهینه‌سای مصرف سوخت کشور و شهرداری کاشان ارائه خواهد شد.

دکتر بهروز کاری از مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ایران، دکتر مجید سبزپوشانی از دانشگاه کاشان و مهندس صفورا صیفی‌کار از شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور از سخنرانان این همایش یک روزه منطقه‌ای خواهند بود.