آگهی جذب نیرو

۲۴ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۴:۰۶ کد : ۴۴۰۸ اطلاعیه ها
آگهی جذب نیرو

این دانشگاه در نظر دارد نسبت به تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود برای نظارت بر مجموعه سلف سرویس های دانشجویی و همچنین نظارت بر بهداشت عمومی دانشگاه از محل سهمیه دستور نهم صورتجلسه مورخ 93/06/24 هیات امنای دانشگاه کاشان نسبت به جذب یک نفر کارشناس بهداشت محیط از طریق مصاحبه تخصصی و گزینش به صورت قراردادی با شرایط ذیل اقدام نماید. افراد واجد شرایط می توانند حداکثر تا تاریخ 1395/02/31 نسبت به ارسال مدارک (صرفا از طریق پست) به آدرس ذیل این آگهی اقدام نمایند:

ردیف عنوان رشته شغلی شرایط احراز و رشته تحصیلی تعداد مورد نیاز جنسیت ساعت کاری
1  کارشناس بهداشت محیط دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی بهداشت محیط یک نفر

مرد

همه روزه 11 صبح لغایت 21

مدارک مورد نیاز :

1- تکمیل برگه درخواست شغل به شرح پیوست.برای دریافت اینجا را کلیک نمایید.

2- تصویر آخرین مدرک تحصیلی

3- تصویر تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی

4- تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم

5- دو قطعه عکس 34 جدید، تمام رخ و پشت نویسی شده (یک قطعه از عکس ها روی فرم بند 1 الصاق گردد)

6- مدارک مربوط به ایثارگری حسب مورد

7- واریز مبلغ 100،000 ریال به حساب شماره 1609054499 نزد بانک تجارت بنام درآمدهای اختصاصی دانشگاه کاشان (مبلغ واریزی به هیچ وجه قابل استرداد نمی باشد)

سایر شرایط:

الف) متقاضیان علاوه بر شرایط عمومی اشتغال در دستگاههای دولتی می بایست تا تاریخ انتشار آگهی حداقل 20 سال تمام و حداکثر 40 سال تمام سن داشته باشند.

ب) متقاضیان می بایست حداکثر تا تاریخ 95/1/31 در رشته  صرفا کارشناسی بهداشت محیط فارغ التحصیل شده باشند.

ج) در شرایط یکسان اولویت جذب با نیروهای بومی می باشد.

د) به مدارکی که بعد از تاریخ 1395/02/31 و یا به صورت ناقص ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

ه) داوطلبان می بایست مدارک خود را صرفا از طریق پست به آدرس : کاشان - کیلومتر 6 بلوار قطب راوندی - دانشگاه کاشان - مدیریت امور اداری و پشتیبانی - کد پستی 8731753153 ارسال نمایند.

و) در صورت هرگونه سوال و یا مشکل احتمالی با شماره 55912231 -031 دفتر مدیریت اداری و پشتیبانی دانشگاه کاشان تماس حاصل فرمایید.

معاون اداری و مالی دانشگاه کاشان