صعود گروه کوهنوردی اساتید دانشگاه کاشان به قله 3500 متری دومیر

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۶:۵۲ کد : ۴۳۹۴ اخبار دانشگاه
صعود گروه کوهنوردی اساتید دانشگاه کاشان به قله 3500 متری دومیر

گروه کوهنوردی اساتید دانشگاهیان دانشگاه کاشان طی یک برنامه کوهنوردی دو روزه و همزمان با روز عرفه و عید سعید قربان در روزهای 21 و 22 شهریور 1395، موفق به صعود به قله 3500 متری دومیر شدند.

مدیر گروه کوهنوردی اساتید دانشگاه کاشان اعضای تیم صعود کننده را، آقایان دکتر پور وقار، دکتر حلوایی، دکتر فرقدان، دکتر موسوی و دکتر ولی ذکر کرد و گفت:  راهنمایی راه را نیز همکار بازنشسته دانشگاه حاج آقای گلشن برعهده داشت.

دکتر حلوایی هدف از این برنامه کوهنوردی را  ترویج فرهنگ ورزش و ایجاد شور و نشاط بین همکاران دانشگاهی بیان کرد و افزود: مسیر انتخابی برای صعود، مسیر شمالی و از طریق روستای نشلج درنظر گرفته شد و مدت زمان رفت و برگشت این صعود بدون احتساب ساعات استراحت و شب خوابی حدود 11 ساعت بطول انجامید. طی این صعود بیش از 22 کیلومتر مسافت کوهپیمایی و کوهنوردی شد.

قله دومیر با ارتفاع 3500 متر از سطح دریا سومین قله مرتفع از رشته کوههای اطراف کاشان بعد از دو قله کرکس (3895 متر) و قله کرگز (3620 متر) در  شمال استان اصفهان می باشد.