بازدید حدود 300 مسافر نوروزی از رصدخانه دانشگاه کاشان

۱۶ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۳۹۱ اخبار دانشگاه
مسئول رصدخانه دانشگاه کاشان از بازدید حدود 300 گردشگر از رصدخانه این دانشگاه واقع در شهر نیاسر خبر داد.

مسئول رصدخانه دانشگاه کاشان از بازدید حدود 300 گردشگر در ایام تعطیلات نوروزی امسال از رصدخانه این دانشگاه واقع در شهر نیاسر خبر داد.

مهندس صفایی گفت: بازدید گردشگران از آسمان نما (تصویر سه بعدی آسمان)، ارائه توضیحات همراه با نرم افزار نجومی، نمایش تعدادی از فیلم ها و عکس های تهیه شده در این رصدخانه و تلسکوپ اصلی مستقر در گنبد رصدخانه و رصد چند جرم آسمانی با تلسکوپ های  4،5،6 و8 اینچی از موارد بازدید رصدخانه بود
.

وی زمان پذیرش گردشگران در طول روز را از ساعت 10 صبح تا 13 و 16 تا 22 هر روز ذکر کرد و اظهار داشت: بیشتر بازدید کنندگان رصدخانه را اساتید و اعضای هیات علمی و دانشجویان تشکیل می دادند.

صفایی از جمله فعالیت های پژوهشی رصدخانه را از زمان تاسیس تاکنون، ارائه بیش از 30 مقاله و طرح پژوهشی، انجام پروژه و پایان نامه 5 دانشجوی کارشناسی ارشد،برگزاری حدود 20 همایش، نشست علمی و گردهمایی با موضوع نجوم و تاریخ نجوم، پذیرش هزاران بازدید کننده در 10 سال اخیر، طراحی ساخت 60 ابزار نجوم قدیم و مدرن و انجام پروژه طیف سنجی ستاره ای با همکاری دانشگاه زنجان بیان کرد.

رصدخانه دانشگاه در هفتم شهریور 1385 با زیر بنای حدود 150 متر مربع و فضای  حدود 3000 متر مربع  شامل پارکینگ و فضای سبز راه اندازی گردید.  ترویج، آموزش نجوم در سطح دانشگاهی و پژوهش در زمینه اخترشناسی مهم ترین اهداف این مجموعه در نظر گرفته شده است.