طراحی و ساخت سامانه هوشمند پارک دوبل خودکار در دانشگاه کاشان

۱۶ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۴ کد : ۴۳۸۸ اخبار دانشگاه
سامانه هوشمند پارک دوبل خودکار خودرو نخستین بار در کشور توسط دانشجویان دانشگاه کاشان طراحی و ساخته شد.

عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه کاشان اظهار کرد: این سیستم هوشمند از دو سامانه مجزای تشخیص محل مناسب پارک موازی و انجام پارک خودکار تشکیل شده  است.

دکتر علیرضا فرجی افزود: این سامانه در قالب پایان نامه دانشجویی دو تن از دانشجویان دانشگاه کاشان آقایان عرفان فرهادی و ایمان غیاثی با هزینه ای کمتر از  پنج میلیون ریال، در مدت یکسال طراحی و بر روی خودرو نصب شده است.

به گفته وی یکی از ویژگی های این سامانه تشخیص محل پارک مناسب و انجام پارک بدون دخالت راننده با روشهای هوش مصنوعی است.

لازم به ذکر است که  این سامانه با هزینه بسیار کمتر بر روی خودروهای دارای سنسور و عملگرهای برقی قابل نصب می باشد.