پیام رئیس محترم دانشگاه به مناسبت اولین روز کاری سال 1395

۱۴ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۷ کد : ۴۳۸۵ اخبار دانشگاه
پیام رئیس محترم دانشگاه به مناسبت اولین روز کاری سال 1395

آغازین روز کاری سال 1395 خورشیدی را خدمت آحاد همکاران عزیز دانشگاهی تهنیت می‌گویم.

امسال با تدبیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب، سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری شده است و این رسالتی بزرگ برای جامعه به ویژه جامعه علمی است که همگام و هم راستا با نام نمادین سال، گام‌های مؤثری در تحقق آن بردارند.

خوشبختانه نشاط و شادابی همدلانه‌ خانواده دانشگاه که در دیدار عیدانه صبح روز 14 فروردین در کنار گلزار شهدای گمنام دانشگاه در چهرة همکاران دانشگاهی دیده می‌شد، نشان از پویایی و شعف مضاعف، برای آغاز سالی پرکار و پرنشاط داشت و روحیه و انگیزه‌ای مصمم‌تر به مجموعه مدیریتی دانشگاه هدیه داد، تا هدفمندتر و پرشورتر از گذشته برای تحقق آمال پیش‌بینی شده در سند چشم‌انداز و برنامه راهبردی دانشگاه حرکت کنند.

ضمن تشکر از حضور صمیمانه و تجدید پیمان کاری شما گرامیان، از درگاه خداوند محول الاحوال خواهانم سال جدید سالی لبریز از کامیابی و توفیق برای آحاد دانشگاهیان در زندگی فردی و کاری باشد تا کنار همدیگر با صمیمت و همراهی بیشتر بتوانیم روزهایی پرثمر را برای این مرکز علمی رقم بزنیم.

انشاءالله در پناه پروردگار و مؤید و محفوظ باشید.

دکتر عباس زراعت

رئیس دانشگاه