همایش پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه کاشان برگزار می‌شود

۰۳ اردیبهشت ۱۳۸۷ | ۱۱:۲۹ کد : ۴۳۸ اخبار دانشگاه

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان، از برگزاری نخستین همایش علمی ـ هنری پیشگیری از اعتیار در این دانشگاه خبر داد.

سید حسین حسینی گفت: این همایش منطقه‌ای با حضور دانشگاه‌های کاشان، آران و بیدگل، قم، نطنز و دانشگاه اصفهان به مدت دو روز در این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی، هدف از برگزاری این همایش را آگاهی جوانان به خصوص دانشجویان با پدیده مخرب اعتیاد و پیشگیری از این بلای خانمانسوز ذکر کرد.

به گفته وی، دانشجویان،‌ اعضاء هیأت علمی، پژوهشگران و کارشناسان آموزشی می‌توانند مقالات خود را با موضوع پیشگیری از اعتیاد در قالب عکس، پوستر و مقاله به دبیرخانه همایش ارائه دهند.

وی یادآور شد: علاقمندان می‌توانند آثار و طرح‌های خود را به نشانی بلوار قطب راوندی ـ دانشگاه کاشان، مرکز مشاوره دانشجویی، کدپستی 51167-87317، تلفکس 5516884-0361 پست الکترونیکی: counseling@kashanu.ac.ir تا 25 اردیبهشت ماه ارسال کنند.

حسینی خاطر نشان کرد: در روز اول این همایش مقالات و تجارب پژوهشگران ارائه و روز دوم همایش با سخنرانی متخصصان مربوطه موضوع‌های پیشگیری، آشنایی با مواد مخدر و داروهای روانگردان آموزش داده می‌شود.

به گفته وی، در حاشیة برگزاری این همایش، نمایشگاهی از عکس و کاریکاتورهای دانشجویان با عنوان اعتیاد به مدت یک هفته دایر می‌شود.

این همایش به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی مرکز مشاوره دانشجویی و کانون دانشجویی هلال احمر برگزار می‌شود.