اعزام ۲۲۰ دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی راهیان نور

۲۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۲:۱۶ کد : ۴۳۷۷ اخبار دانشگاه
حدود 220 دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی راهیان نور و مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

حدود 220 دانشجوی دانشگاه کاشان به اردوی راهیان نور  و مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند.

دانشجویان در این اردوی پنج روزه  از مناطق عملیاتی طلاییه، هویزه، شلمچه، کانال کمیل، شهدای رمضان، فکه، دوکوهه، علقمه، شهدای اندیمشک، دهلاویه، چزابه و فتح المبین بازدید کردند.

اردوی راهیان نور دانشگاه کاشان به همت بسیج دانشجویی و با شعار نحن فاطمیون در مناطق عملیاتی جنوب کشور با هدف آشنایی جوانان دانشجو با رشادتها و از خودگذشتگی های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و انتقال فرهنگ شهید و شهادت به نسل جدید، برگزار شد.

اردوی راهیان نور داشگاه کاشان از بیستم تا بیست و پنجم اسفند ماه  به همت بسیج دانشجویی و با شعار نحن فاطمیون در مناطق عملیاتی جنوب کشور برگزار شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA