دانشجویان دختر تکواندوکار دانشگاه کاشان بر سکوی قهرمانی مسابقات تکواندو دختر دانشگاههای منطقه 7 کشور

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۵۵ کد : ۴۳۷۳ اخبار دانشگاه
دانشجویان دختر تکواندوکار دانشگاه کاشان بر سکوی قهرمانی مسابقات تکواندو دانشجویان دختر دانشگاههای منطقه 7 کشور

مدیر تربیت بدنی از قهرمانی دو تن از دانشجویان دختر تکواندوکار این دانشگاه در مسابقات تکواندو دانشگاههای منطقه 7 کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی عنوان کرد: این مسابقات از بیست و سم تا بیست و ششم ماه جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان با حضور دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، کاشان، قم، اراک، یزد، شهرکرد برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقات محدثه حدادی در وزن 1 (kg 46-) قهرمان مسابقات شد و مدال طلای این وزن را از آن خود نمود و الهام جعفری طادی در وزن 2 (kg 46 ) مدال نقره را کسب نمود و این دو تکواندو کار پر تلاش با کسب سهمیه المپیاد جهت آمادگی اعزام سیزدهمین المپیاد فرهنگی -ورزشی سال 95 تمرینات خود را با جدیت هر چه تمام تر ادامه می دهند.