کسب مقام سوم دانشجوی دانشگاه کاشان در مسابقات بدمینتون دانشگاههای منطقه 7 کشور

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۳:۴۴ کد : ۴۳۷۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعزام تیم بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه خبر داد و گفت: دانشجوی بدمینتون باز دانشگاه کاشان موفق به کسب مقام سوم در مسابقات بدمینتون دانشگاههای منطقه 7 کشور شد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ نوزدهم تا بیست و سوم ماه جاری به میزبانی دانشگاه یزد با حضور هشت تیم از دانشگاههای اصفهان، اراک، صنعتی اصفهان، یزد، شهرکرد،  تفرش،هنراصفهان و کاشان برگزار شد.

وی عنوان کرد آقای امیرمحمد نعمتی عضو تیم بدمینتون دانشگاه کاشان در بخش انفرادی موفق به کسب مقام سوم مسابقات شد.