کسب سهمیه المپیاد دانشجویان دانشگاه های کشور توسط شناگر دانشگاه کاشان

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۷ کد : ۴۳۶۸ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعزام تیم شنای دانشجویان پسر دانشگاه و کسب سهمیه المپیاد مسابقات شنای دانشجویان دانشگاه های کشور توسط دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از اعزام تیم شنای دانشجویان پسر دانشگاه و کسب سهمیه المپیاد مسابقات شنای دانشجویان دانشگاه های کشور توسط  دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات از تاریخ پانزدهم تا هیجدهم ماه جاری به میزبانی دانشگاه یزد با حضور 7 تیم از دانشگاههای اصفهان، اراک، صنعتی اصفهان، یزد، صنعتی اراک و کاشان برگزار شد.

وی عنوان کرد: جواد مراتیان ورزشکار شناگر این دانشگاه موفق به کسب مقام دوم  و به مسابقات المپیاد دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور راه یافت.

آقای محمد رمضانی علوی افزود: آقایان جواد مرآتیان ،  سید جوادموسوی، مجید نصیری،  پیمان اباذری به مربیگری آقای علی زارع دوست  اعضای تیم شنای دانشگاه کاشان را تشکیل  می دادند Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA