دانشجویان دانشگاه کاشان موفق به کسب 6سهمیه المپیاد در مسابقات دو ومیدانی دانشگاههای منطقه 7 کشور شدند

۲۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۹ کد : ۴۳۶۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم دانشجویان پسر این دانشگاه موفق به کسب 6سهمیه المپیاد در مسابقات دو ومیدانی دانشگاههای منطقه 7 کشور شدند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: تیم دانشجویان پسر این دانشگاه موفق به کسب 6سهمیه  المپیاد در مسابقات دو ومیدانی دانشگاههای منطقه 7 کشور شدند.

محمد رمضانی علوی اظهار داشت: در این مسابقات آقایان علی رمضانی آرانی (مدال طلا)- حمیدرضا مشهودی ( مدال طلا) و  ابوالفضل رشیدی , علی مساح,یوسف ریاضی فرو مجید عرب مختاری (مدال نقره) توانستند در بخش انفرادی موفق به کسب سهمیه در المپیاد فرهنگی ورزشی تابستان 95 شوند.

وی افزود: این مسابقات از تاریخ هفدهم تا بیستم اسفند ماه جاری به میزبانی دانشگاه قم با حضور 10تیم از دانشگاههای اصفهان، اراک، صنعتی اصفهان، یزد، شهرکرد، قم، صنعتی قم، هنراصفهان، صنعتی اراک و کاشان برگزار شد.

مدیر تربیت  بدنی دانشگاه کاشان اظهار داشت : اعضای دیگر تیم را آقایان حسنعلی حیاتی زاده به همراه مربی تیم آقای علی معیری تشکیل می دادند. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA