انتشار شماره 14 مجله حدیث پژوهی دانشگاه کاشان

۲۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۹:۰۹ کد : ۴۳۶۶ اخبار دانشگاه
شماره چهاردهم دو فصلنامه مجله علمی- پژوهشی حدیث پژوهی دانشکده علوم انسانی دانشگاه کاشان منتشر شد.

مدیر مسئول این نشریه گفت: در این شماره از مجله 10 عنوان مقاله علمی از محققان و نویسندگان سراسر کشور در زمینه های علوم حدیث به چاپ رسیده است.

دکتر قاسم پور اظهار داشت: تاریخ‌گذاری حدیث «علیکم بسنّتی و سنّة الخلفاء الراشدین» (روش تاریخ‌گذاریِ سند ـ متن)، بررسی تطبیقی روش‌شناسی فهم و نقد روایات در تفاسیر المنار و الفرقان، رمزگشایی حدیث آموزش قرآن در آخرت، منابع تفسیری شیخ کلینی، بررسی سخن «الجنة تحت اقدام الامهات"، بررسی روایات نحوست روز دوشنبه، برخی نو‌آوری‌های میرداماد در الرواشح السماویه، چرایی تعبیر «بعْثَت» برای قیام حضرت مهدی (ع) در روایات فریقین، جستاری فقه الحدیثی در حدیث بدعت و بهتان و جایگاه احادیث در اندیشه‌های تفسیری امام خمینی از موضوعات ارائه شده در این شماره از مجله حدیث پژوهی است.

سردبیری این مجله برعهده ی دکتر سید رضا مودب استاد تمام دانشگاه قم می باشد.

این مجله در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی نمایه شده است.