تیم امید قهرمان مسابقات لیگ والیبال کارکنان سال 94 (جام همدلی) شد

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۸:۰۴ کد : ۴۳۶۳ اخبار دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از قهرمانی تیم امید در مسابقات لیگ والیبال کارکنان دانشگاه خبر داد.

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از مهر ماه همزمان با هفته تربیت بدنی آغاز شد؛ و تا دهه فجر به طول انجامید.

وی ادامه داد در این دوره از مسابقات تیمهای امید، زنده یاد دکتر شریف، نشاط، انتظامات، اساتید الف، اساتید ب حضور داشتند که تیم های امید، زنده یاد شریف و نشاط به ترتیب موفق به کسب مقام اول تا سوم مسابقات گردیدند.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه فرهنگ رشته های مختلف ورزشی و همدلی و همسویی کارمندان و اساتید در راستای این هدف عنوان کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان  ابراز امیدواری کرد در سالهای آتی با مشارکت بیشتر کارکنان در این برنامه همانند لیگ فوتسال در بخش لیگ والیبال نیز شاهد برگزاری لیگ به صورت منفک در دو بخش اساتید و کارمندان باشیم.

اعضای تیم های قهرمان:

تیم امید متشکل از آقایان محمد تقی ایمانی مقدم، یاسر مهرانیان، ابوالفضل خدمتی، احمد نامور، جواد راد، سید محمود انتظام، علیرضا ذبیحی، مهدی ناظم پور بود.

اعضای تیم زنده یاد دکتر شریف را آقایان حمیدرضا کریمیان، حسین آبیاتی، محمد مدرسی، علیرضا صفوی، حاج جواد دقیق، مرتضی اقبالی، سید حسین سادات الحسینی، حسین حسنی تشکیل دادند.

تیم نشاط متشکل از آقایان احسان صادقی، محمود مازوچی، مهدی علی ماندی، قاسم گلی، حسن رعیت مقدم، سید مهدی ساداتفر، قدرت اله بدیعی،محمد هاشم زاده بود.