سومین همایش شعر آیینی استان اصفهان در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۴ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۸ کد : ۴۳۶۱ اخبار دانشگاه

همزمان با ایام فاطمیه ، سومین همایش شعر آیینی استان اصفهان با حضور اساتید پیشکسوت شعر و ادب استان اصفهان با عنوان «شب شعر فاطمی» از ساعت 20 تا 22 روز سه‌شنبه هجدهم اسفند در تالار آزادی دانشگاه کاشان برگزار شد.

در این برنامه که با حضور شاعران برجسته از سراسر استان اصفهان برگزار گردید مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، آران و بیدگل، شهرضا، معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی کاشان و مسئولان دانشگاه کاشان حضور داشتند.

این برنامه با همکاری دانشگاه کاشان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان ،فرمانداری ویژه کاشان، شهرداری کاشان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد..

این همایش با تجلیل از خانواده شاعر بزرگ آیینی کاشان، مرحوم استاد عباس حداد کاشانی و تقدیر از شعرای آیینی با اهدای لوح تقدیر و هدایا پایان یافت.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA