تفاهم نامه همکاری میان مؤسسه ملی فیزیک هسته ای ایتالیا و دانشگاه کاشان

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۳۴۸ اخبار دانشگاه تفاهم نامه
رئیس دانشگاه کاشان ازتفاهم نامه همکاری میان انیستیتو ملی فیزیک هسته ای ایتالیا و دانشگاه کاشان خبر داد .

دکتر عباس زراعت هدف از این تفاهم نامه را ایجاد چهار چوب کلی برای همکاری های علمی  و فنی دو جانبه میان طرفین  دانست و گفت: هدف اصلی همکاری، فراهم اوردن فرصت های افزوده  برای تبادل نظرات ، اطلاعات، مهارت ها  و پژوهشگرا ن و پشتیبانی از فعالیت های مشترک در حوزه علوم و تکنولوژی میان دو موسسه می باشد .

وی تبادل اطلاعات و تکنولوژی، تبادل تجهیزات، پژوهشگر و محقق، پروژه های مشترک  آزمایشی  و تحقیق و توسعه ، برگزاری سمینارها و کارگاه های آموزشی را از دیگر اهداف این تفاهم نامه  ذکر کرد.

دکتر زراعت خاطر نشان کرد: با امضاء این تفاهم نامه برنامه های اموزشی  و تحقیقاتی و روابط دو جانبه میان دو موسسه و در جهت ارتقاء بیشتر همکاری های دو جانبه در پروژه های مشترک تقویت می یابد.

وی بین المللی کردن دانشگاه کاشان را از مهمترین رسالت های مدیریت این دانشگاه بیان کرد و افزود: طی دو سال اخیر با بیش از 10 دانشگاه خارجی تفاهم نامه همکاری انعقاد شده است.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA