شرکت دانشگاه کاشان در نهمین جشنواره و نمایشگاه سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور

۱۲ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۷ کد : ۴۳۴۲ اخبار دانشگاه
نهمین جشنواره و نمایشگاه سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور، روز سه شنبه 11 اسفند ماه با حضور دکتر سید ضیا هاشمی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به طور رسمی آغاز به کار کرد.

در این نمایشگاه معاون فرهنگی وزارت علوم از غرفه نشریات دانشجویی دانشگاه کاشان بازدید و از رشد صد در صدی نشریات دانشجویی این دانشگاه تقدیر کرد.

در نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور، 14هزار و 600  اثر  از 2300 نشریه دانشجویی شرکت کرده اند که از این تعداد،  11 هزار و 700 اثر در بخش مکتوب  و 231 اثر در بخش ویژه جشنواره شرکت دارند.

در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور که از 11 الی 13 اسفندماه در دانشگاه تهران برگزار می شود  از 142 اثر برگزیده هیئت داوران  به عنوان آثار برتر جشنواره تجلیل می شود.