برگزاری همایش خانواده توسط مرکز مشاوره دانشجویی

۱۱ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۷ کد : ۴۳۳۹ اخبار دانشگاه
همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان ورودی 1394 در محل تالار آزادی دانشگاه توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

همایش خانواده ویژه والدین دانشجویان ورودی 1394 در محل تالار آزادی دانشگاه  توسط مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان گفت: در این همایش دکتر زراعت ریاست دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و معرفی دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداخته و سپس حجت السلام والمسلمین حاج آقا روحانی مسوول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص نقش خانواده در ایجاد آرامش در فرزندان سخنانی ارائه کرد.

سید حسین حسینی گفت: سخنران بعدی دکتر عبدلله امیدی دکتری روانشناس بالینی  بود که در خصوص جوانان و مشکلات آنها و راهکارهای حل مشکلات دوران جوانی سخنرانی نموده و سپس آقای الماسی مدیر محترم ستاد توسعه دانشگاه در خصوص امور خیرین و صندوق قرض الحسنه فاطمه الزهرا برای خانواده ها سخنرانی نمودند.

وی هدف از این برنامه را ایجاد راه ارتباطی بین دانشگاه و خانواده در پیشگیری از مشکلات دانشجویان ذکر کرد و افزود: در این همایش قریب به 300 نفر از والدین دانشجویان ورودی 94 حضور داشتند.

از دیگر برنامه های این همایش جلسه پرسش پاسخ با حضور آقای دکتر شیخ زاده (معاون محترم دانشجویی دانشگاه)،دکتر نجفی(مدیر محترم آموزش دانشگاه) و آقای دکتر امیدی(روانشناس) بود و با اجرای تواشیح این همایش پایان یافت.