عضو تیم رصدخانه دانشگاه کاشان در رقابت‌های مسیه سوم شد

۲۷ فروردین ۱۳۸۷ | ۱۸:۳۱ کد : ۴۳۳ اخبار دانشگاه

یکی از اعضای فعال تیم رصدخانه دانشگاه کاشان در رقابت‌های کشوری نجوم موسوم به رقابت مسیه به مقام سوم دست یافت

در این رقابت‌ها که در کاروانسرای تاریخی قصر بهرام واقع در کویر مرکزی برگزار شد مجید قهرودی با اختلاف کمی نسبت به رتبه‌های بالاتر موفق به کسب امتیاز سومی این دوره از رقابت‌ها شد.

این دانشجوی رشته فیزیک در دانشگاه کاشان علاوه بر همکاری فعالانه با رصدخانه این دانشگاه با چهار گروه نجومی آماتوری نیز همکاری دارد.

گفتنی است در رقابت‌های مسیه میزان مهارت شرکت‌کنندگان در استفاده از ابزار رصدی و سرعت عمل آنها در یافتن اجرام غیر ستاره‌ای همچون سحابی‌ها، کهکشان‌ها و خوشه‌های ستاره‌ای مقایسه و به داوری گذاشته می‌شود.

رقابت‌های مسیبه به طور سالانه و به همت شاخه آماتوری انجمن نجوم ایران بین منجمین آماتور برگزار می‌شود.