همزمان با سوگواره فاطمیه در دانشگاه کاشان خانه ی نقالی در خانه ی نقلی کاشان گشایش می یابد

۱۵ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۳۲۸ اخبار دانشگاه
همزمان با کار گاه آموزشی و آسیب شناسی تعزیه، با حضور استاد داوود فتحعلی بیگی رئیس کانون نمایش های آیین سنتی ایران خانه ی نقالی در خانه ی نقلی کاشان گشایش می یابد.

اکبر رضوانیان مالک خانه ی نقلی و دبیر خانه ی نقالی کاشان در داتشگاه کاشان و در حاشیه نشست مدیران ارشاد کاشان و آران و بیدگل و معلون فرهنگی و ریاست دانشگاه  افزود: آموزش نقالی، اجرای نقالی، نشست های تخصصی و جشنواره ی سالیانه نقالی به طور کلی فرهنگ سازی در خصوص نمایش های آیین سنتی از جمله اهداف این خانه خواهد بود.

گشایش خانه ی نقالی کاشان روز دوشنبه 17 اسفند 94 ساعت 19 تا 21 در محل خانه ی نقلی واقع در پشت مسجد آقا بزرگ زیر گذر آب انبار خان بر گزار می شود.

روزهای 17 و 18 اسفندماه جاری نیز کارگاه آموزشی تعزیه و شب شعر فاطمی به همراه اعطای گواهینامه معتبر با حضور استاد فتحعلی بیگی و شعرای آیینی از ساعت 14 تا 18 در دانشگاه کاشان برگزار می شود.