برگزاری جشن میلاد حضرت زینب(س) در دانشگاه کاشان

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۳ کد : ۴۳۲۳ اخبار دانشگاه
جشن

به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب(س) مراسم جشنی از سوی مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان و به همت هیات دانشجویی فاطمیون برگزار شد.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان هدف از برگزاری این جشن را گرامیداشت  سالروز میلاد حضرت زینب و روز پرستار و آشنایی با سیره زندگی حضرت زینب ذکر کرد و گفت: حضرت زینب (س) اسوه صبر و استقامت در برابر ناملایمات زندگی و الگویی از تعالی معنوی و کمالات نفسانی در جنبه های علمی، اخلاقی، تربیتی بودند که  زنان جامعه  اسلامی می توانند با الگو قرار دادن ایشان  در تمام عرصه‌ها از ایشان درس زندگی بیاموزند.

حجت الاسلام شیخ زاده افزود:  در این مراسم ابتدا ریاست دانشگاه ضمن تبریک این روز فرخنده طی بیاناتی به حقوق زن در جامعه اشاره نمودند و سپس خانم حسنالتانگ از حوزه علمیه کشور اندونزی مباحثی را در خصوص جایگاه و نقش و رسالت بانوان بیان کردند.

اجرای تواشیح، موسیقی سنتی، مولودی خوانی و مسابقه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در این مراسم به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر از متولدین بهمن ماه و همچنین به مناسبت سالروز میلاد حضرت زینب(س) از اسامی زینب حاضر در جمع شرکت کنندگان در مراسم و از سرکار خانم مازوچی پرستار جانباز 70 درصد تجلیل شد.