معرفی پرفسور شاهیده پور صاحب کرسی بین المللی استادی وقفی دانشگاه کاشان در میان 80 عضو جدید فرهنگستان مهندسی آمریکا

۲۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۲ کد : ۴۳۲۰ اخبار دانشگاه
درخشش نام پرفسور محمد شاهیده پور صاحب کرسی بین المللی استادی وقفی دانشگاه کاشان در میان 80 عضو جدید فرهنگستان مهندسی آمریکا

فرهنگستان مهندسی آمریکا NAE  نام  80 عضو آمریکایی جدید و 22 عضو خارجی جدید را اعلام کرد، نام پرفسور محمد شاهیده پور استاد داننشگاه ایلی نویز در میان اعضای انتخاب شده جدید قرار گرفته است.

با این حساب تعداد کل اعضای آمریکایی به 2275 و تعداد اعضای خارجی به 232 نفر رسیده است.

انتخاب برای عضویت در فرهنگستان مهندسی آمریکا در میان بالاترین عناوین حرفه ای اختصاص داده شده به مهندسان می باشد.

عضویت فرهنگستان به کسانی داده می شود که مشارکت برجسته ای در تحقیقات و آموزش مهندسی داشته باشند.

فرهنگستان مهندسی آمریکا که در سال 1964 تأسیس شده است یک مؤسسه خصوصی مستقل و غیر انتفاعی است که رهبری مهندسی در آمریکا را به عهده دارد.

دکتر محمد شاهیده پور هم اکنون رئیس مرکز تحقیقات و توسعه فناوری شبکه هوشمند در دانشگاه کاشان و صاحب کرسی استادی در این دانشگاه می باشد.