تقدیر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از معاون دانشجویی

۱۷ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۹ کد : ۴۳۰۳ اخبار دانشگاه
تقدیر رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از معاون دانشجویی

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از همکاری معاون دانشجویی دانشگاه کاشان تقدیر کرد.

ذوالفقار یزدان مهر در این پیام تقدیر افزوده است: حضور مؤثر و تلاش جناب عالی را در خانواده بزرگ آموزش عالی ارج می نهیم، بطور یقین شکوفایی و بالندگی این نهاد مرهون همت یکایک همکاران فرهیخته دانشگاهی است که بهترین ایام عمر خویش را وقف ارائه تسهیلات رفاهی و معیشتی و اعتلای اهداف آموزش عالی کرده اید.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه تصریح کرده است: به یمن این همگامی و با عنایت به همکاری های جناب عالی و همکاران محترمتان در وصل بیش  از 90 درصد اجاره بها خوابگاه های دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 95-94 و نیمسال دوم سال تحصیلی 94-93 این لوح سپاس حضورتان تقدیم می گردد.