آگهی پذیرش دانشجوی دوره‌ی دکتری تخصصی دانشگاه کاشان ۸۸-۸۷

۲۵ فروردین ۱۳۸۷ | ۱۴:۳۵ کد : ۴۲۹ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

دانشگاه کاشان از بین داوطلبان واجد شرایط زیر جهت دوره‌ی دکتری(Ph.D.) در رشته‌های مندرج در جدول پیوست براساس قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه علمی دانشجو می‌پذیرد.

الف: شرایط عمومی

1. اعتقاد به دین مبین اسلام یا یکی از ادیان مندرج در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

2. التزام به قانون اساسی و عدم مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران

3. عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب و گروههای محارب و ملحد و عدم هواداری از آنها

4. نداشتن سوء پیشینه کیفری به تشخیص مراجع صلاحیت‌دار

5. نداشتن منع قانونی برای ادامه تحصیل از لحاظ خدمت وظیفه عمومی برای داوطلبان مرد

ب: شرایط اختصاصی

1. داشتن مدرک کارشناسی‌ارشد (فوق‌لیسانس) در یکی از رشته‌های مندرج در جدول پیوست از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور یا مؤسسات و دانشگاههای خارج از کشور که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد.

تبصره1: دانشجویان کارشناسی‌ارشد که تا  31/6/87  فارغ‌التحصیل می‌شوند می‌توانند در امتحان ورودی شرکت کنند.

تبصره2: متقاضیان بامدرک تحصیلی معادل کارشناسی‌ارشد مجاز به شرکت در آزمون نمی‌باشند.

2. موفقیت در آزمون ورودی دوره دکتری

3. کلیه داوطلبان ورود به دوره دکترای دانشگاه باید در آزمون ورودی دوره دکترای شرکت‌ نمایند. پذیرش دانشجویان بورسیه پس از موفقیت در آزمون ورودی، تابع ضوابط خاص دانشگاه و وزارت متبوع می‌باشد.

4. دانشجویان فعلی دوره دکتری اجازه شرکت در آزمون را ندارند.

اطلاعات بیشتر