کسب رتبه دوم استاد دانشگاه کاشان در جشنواره جایزه البرده امارات

۱۸ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۲۰ کد : ۴۲۸۸ اخبار دانشگاه جوایز

رئیس دانشکده معمار و هنر دانشگاه کاشان گفت: "مهدی ایرانی" استاد مدعو دانشگاه کاشان در سیزدهمین جشنواره بین المللی جائزه البرده امارات افتخار آفرید.

دکتر علی عمرانی پور اظهار داشت: این هنرمند توانست در این جشنواره در رشته تذهیب با هنرمندان سراسر کشور به رقابت پردازد و رتبه دوم این جشنواره را کسب نماید.

وی با بیان اینکه آقای ایرانی در این جشنواره در سال 2010 نیز در رشته تذهیب به رتبه پنجم دست یافته است افزود: این هنرمند، تاکنون در نمایشگاه ها و جشنواره های فجر نیز در چهار دوره و در رشته های تذهیب و گل و مرغ  حائز رتبه های برتر و در نمایشگاه های خارج از کشور در موزه داکا بنگلادش، کاخ آتاتورک آنکارا، الجزایر، دبی، بانکوک و ابوظبی شرکت کرده است.