کسب دو سهمیه المپیاد دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر

۱۷ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۵:۱۹ کد : ۴۲۸۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از کسب دو سهمیه المپیاد دانشگاه کاشان در مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر منطقه 7 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور خبر داد.

محمد رمضانی علوی  گفت: تیم دانشگاه کاشان موفق شد با کسب دو مدال طلا و چهار برنز به مقام چهارمی این مسابقات نائل شود.

وی افزود: دانشجویان این دانشگاه آقایان جواد باباپور در وزن 87- مقام اول، علیرضا زارعی وزن 63- مقام اول، مسعود کیانی در وزن 58-، مصطفی حاجی آقا زاده در وزن 68-، حمید اصولی  در وزن 87 و علی مهدی زاده در وزن  80 - به مقام چهارم این رقابت ها دست یافتند و آقای حسین رضا دخت کارمند شاغل تربیت بدنی این دانشگاه به عنوان نفر اول در وزن 87 معرفی شد.

وی اظهار داشت: مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر با حضور حدود 60 ورزشکار از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، شهر کرد،‌ قم، یزد، صنعتی اراک، تفرش ، هنر اصفهان ، مرکز آموزش عالی شهرضا و کاشان از چهاردهم تا شانزدهم بهمن ماه در دانشگاه کاشان برگزار شد.

وی افزود: پس از دو روز رقابت دانشگاه های اصفهان، قم و یزد به ترتیب مقام های اول تا سوم این مسابقات را دریافت کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان با اشاره به اینکه این مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور است  خاطر نشان کرد: نفرات اول و دوم هر وزن، سهمیه حضور در المپیاد مسابقات تکواندو دانشجویان را که در تابستان 95 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد را کسب کردند.