شروع مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر منطقه 7 کشور در دانشگاه کاشان

۱۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۳ کد : ۴۲۷۹ اخبار دانشگاه
مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر منطقه 7 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در دانشگاه کاشان آغاز بکار کرد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان گفت: در این دوره مسابقات ده تیم از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، شهر کرد،‌ قم، یزد، صنعتی اراک، تفرش ، هنر اصفهان ، مرکز آموزش عالی شهرضا و کاشان حضور دارند.

محمد رمضانی علوی اظهارداشت: حدود 60 ورزشکار تکواندوکار در این دوره مسابقات ، طی دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: این مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور است که تیم های اول و دوم، سهمیه حضور در المپیاد  تابستان 95 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد را به دست خواهند آورد.

مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر منطقه 7 کشور روز جمعه با معرفی تیم های برتر پایان می یابد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA