اهداء 100 نسخه مجموعه مقالات کنگره بزرگداشت ملامحسن فیض کاشانی

۱۵ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۳ کد : ۴۲۷۸ اخبار دانشگاه
مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان به مناسبت سالگرد رحلت ملا محسن فیض کاشانی، تعداد یکصد نسخه از "مجموعه مقالات کنگره بزرگداشت ملامحسن فیض کاشانی"(شماره4-5مجله کاشان شناخت،1387) به کمیته نکوداشت فیض کاشانی که روز پنجشنبه پانزدهم بهمن در محل آرامگاه وی برگزار شد اهداء کرد.

رئیس مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان گفت: این مجموعه شامل 14 مقاله علمی و پژوهشی از اندیشمندان و اسلام پژوهان است که در باره شخصیت، آراء و اندیشه های فیض کاشانی در 376 صفحه  منتشر شده است.

دکتر محمد مشهدی نوش آبادی اظهار داشت: 22ربیع الثانی سالگرد رحلت ملامحسن فیض کاشانی از نوادر و متالهان بزرگ تاریخ اندیشه اسلامی و شیعی است.

وی با اشاره به اینکه شخصیت، زندگی، آراء و آثار ملامحسن همیشه مورد توجه و اقبال اسلام پژوهان بوده و منش و روش وی زبان زد خاص و عام افزود: وی در طول زندگی خود به همه مظاهر قدرت و ثروت بی اعتنا و آنان را به چیزی نمی گرفت و همواره با آزادگی و سربلندی می زیست.

وی خاطر نشان کرد: حتی هنگامی که شاه عباس دوم وی را برای امامت جمعه به اصفهان پایتخت صفویان دعوت نمود، ملامحسن به این دعوت اعتنا نکرد و آن را نپذیرفت، زیرا زندگی و اوقات خود را در تحقیق و پژوهش دینی و استغراق در معانی عمیق توحیدی می گذراند.

رئیس مرکز پژوهشی کاشان شناسی دانشگاه کاشان افزود: اینک ثمره یک عمر نبوغ و مجاهدت ایشان میراث گرانمایه ای برای جویندگان حقیقت و تشنگان دریای معرفت است.