دانشگاه کاشان میزبان مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان منطقه 7 کشور

۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۱ کد : ۴۲۷۱ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه از میزبانی مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر دانشگاههای منطقه 7 کشور خبر داد .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از میزبانی مسابقات قهرمانی تکواندو دانشجویان پسر دانشگاههای منطقه 7 کشور خبر داد .

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات با حضور ده تیم از دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، شهر کرد،‌ قم، یزد، صنعتی اراک، تفرش ، هنر اصفهان ، مرکز آموزش عالی شهرضا و کاشان، 14 لغایت 17 بهمن ماه برگزار می شود.

وی اظهار داشت: در این دوره از مسابقات 70 ورزشکار، مربی و سرپرست حضور دارند که ورزشکاران طی چهار روز با هم به رقابت می پردازند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان افزود: این مسابقات انتخابی سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور بوده که تیم های اول و دوم، سهمیه حضور در المپیاد  تابستان 95 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد را به دست خواهند آورد.

رمضانی علوی اظهار داشت: این مسابقات با همکاری هیات تکواندو شهرستان و با هدف افزایش همکاریهای متقابل با هیات های ورزشی شهرستان برگزار می گردد.

وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به کسب مقام سومی تیم تکواندو دانشگاه کاشان در مسابقات دور قبل، بتواند سهمیه المپیاد را کسب نماید.