جشنواره حکمت مطهر در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۶ فروردین ۱۳۸۷ | ۱۵:۰۷ کد : ۴۲۷ اخبار دانشگاه

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه کاشان گفت: همزمان با سراسر کشور جشنواره سراسری حکمت مطهر در این دانشگاه برگزار شد.

حجت‌السلام عباس خادمیان افزود: این جشنواره با حضور اساتید، دانشجویان، کارکنان دانشگاه کاشان در سه بخش پژوهشی، کتابخوانی و ادبی اجرا می‌شود.

وی اظهار داشت: در بخش کتابخوانی این جشنواره 300نفر از کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های کاشان، علوم پزشکی، دانشگاه آزاد و پیام نور کاشان و نطنز حضور دارند.

به گفته وی، در بخش کتابخوانی شرکت کنندگان در موضوع‌های اتحاد ملی، ‌انسجام اسلامی، اصول عقاید، سیره معصومین، حقوق زن و مباحث فلسفی به صورت تک مرحله‌ای به رقابت می‌پردازند.

وی یادآور شد: بخش ادبی و پژوهشی این جشنواره به صورت ارسال آثار تا آخر فروردین ماه جاری ادامه دارد. لازم به ذکر است به برگزیدگان کشوری این مسابقات سفر حج، سفر سوریه، سفر مشهد، سکه و آثار شهید مطهری اهدا خواهد شد.