دانشگاه کاشان در ردیف 10 دانشگاه برتر در تولید مقالات نانو قرار گرفت

۱۲ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۱ کد : ۴۲۶۹ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: دانشگاه کاشان در ردیف 10 دانشگاه برتر ایران در تولید مقالات نانو در سال 2014 قرار گرفت.

دکتر عباس زراعت اظهار داشت: بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، دانشگاه کاشان با 237 مقاله در جایگاه هفتم این رتبه بندی با شاخص H8 قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه کاشان با این امتیاز بعد از دانشگاه های تهران و صنعتی شریف قرار گرفت افزود: تعداد مقالات تولید شده ایران در سال 2015 ، 6 هزار و 160 مقاله بوده که در مقایسه با سایر کشورها،‌ ایران رتبه 7 جهان را در اختیار دارد.

رئیس دانشگاه کاشان خاطر نشان کرد: تعداد اختراعات ثبت شده ایران در سازمان ثبت اختراعات و علایم تجاری آمریکا ۹ پتنت است که به ازای هر ۵۵۸ مقاله نانو یک اختراع تولید شده است.

آمارهای منتشر شده از سوی تامسون رویترز نشان می‌دهد که در مجموع ۱۳۰ هزار و ۶۲۳ مقاله نانو در سال ۲۰۱۵ میلادی توسط کشورهای مختلف جهان منتشر شده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۴ میلادی از رشدی برابر با ۱.۶ درصدی برخوردار بوده است.
 شاخص"اچ h " از شاخص های علم سنجی است که در سال 2005 به منظور تعیین تاثیرگذاری و ارزیابی کمی برون داده های پژوهشی ابداع شده است.