اعزام حدود 264 دانشجوی دانشگاه کاشان به مشهد مقدس

۱۰ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۲:۰۰ کد : ۴۲۶۱ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت: حدود 264 دانشجوی این دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان گفت:  حدود 264 دانشجوی این دانشگاه به مشهد مقدس اعزام شدند.

حجت الاسلام احمد شیخ زاده، اظهار داشت: 132 نفر از دانشجویان خواهر از بیست و هشتم دی ماه تا دوم بهمن ماه و  132 دانشجوی برادر نیز از اول تا پنجم بهمن ماه به وسیله شش دستگاه اتوبوس به این سفر معنوی عزیمت کردند.

وی هدف از اعزام دانشجویان به سفر مشهد مقدس را تقویت روحیه معنوی و مذهبی دانشجویان  ذکر کرد و افزود: دانشجویان در این سفر معنوی علاوه بر حضور در بارگاه نورانی حضرت ثامن الحجج و شرکت در مراسم خاص زیارت، از برنامه های فرهنگی این سفر نیز بهره مند شدند.

وی تصریح کرد: دانشجویان از بوستان موضوعی زیارت که مجموعه ای فرهنگی، تفریحی و آموزنده است دیدن کردند و با حضور در نمایشگاه مفهومی زیارت طعم تازه ای از مفهوم زیارت را چشیدند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان بازدید از کوه سنگی، فرهنگسرا، موزه آستان قدس رضوی و شرکت در همایش ضامن آهو را از دیگر برنامه های فرهنگی اردوی دانشجویان برشمرد و گفت: در این سفر همچنین حلقه های معرفت، مسابقات فرهنگی دلنوشته، عکس و خاطره نویسی برگزار شد.

در پایان این سفر هدایایی به رسم یادبود به دانشجویان اهدا شد.

اردوی دانشجویان به مشهد مقدس با همکاری هیات دانشجویی فاطمیون و معاونت و مدیریت فرهنگی دانشگاه کاشان برگزار شد.