پیام رئیس دانشگاه کاشان به مناسبت درگذشت شاعر آیینی استاد عباس حداد کاشانی

۲۸ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۶ کد : ۴۲۴۷ اخبار دانشگاه
دیار پرمهر و فرهنگ ساز و شاعر پرور کاشان یکی دیگر از مفاخر معاصر و چهره‌های هنری و ادبی خویش را به سوگ نشست.

استاد حداد کاشانی از شاعران خوش قریحه، متعهد و نامداری بود که توانست بسیاری از آموزه‌های دینی، اخلاقی، اجتماعی، به ویژه معارف بلند اهل بیت (ع) را در قالب اشعاری ‌نغز و نیکو به جامعه علم و فرهنگ وادب عرضه کند و نام خویش را در دفتر خاطرات زرین این خاک به ثبت رساند.

به نوبه خود و از طرف آحاد دانشگاهیان دانشگاه کاشان به ویژه گروه زبان وادبیات فارسی فقدان این شاعر آیینی و انقلابی را به جامعه علمی و فرهنگی، شاعران و سخنوران، انجمن‌ها و محافل ادبی و هنری به ویژه خانواده محترم ایشان تسلیت گفته و برای روح آن مرحوم از درگاه خداوند متعال جایگاه شایسته و برین در عرش اعلا آرزومندیم.

دکتر عباس زراعت