هجدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی در دانشگاه کاشان برگزار شد

۲۲ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۴ کد : ۴۲۳۷ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان از برگزاری هجدهمین جشنواره ورزشهای درون دانشگاهی دانشجویان خبر داد.

محمد رمضانی علوی افزود: این جشنواره در 10 رشته ورزشی دانشجویان پسر و 9 رشته ورزشی دانشجویان دختر، در دو بخش انفرادی و تیمی شامل: دو و میدانی، بدمینتون، تنیس روی میز، تیراندازی با تفنگ، تیراندازی با کمان، شنا، شطرنج، والیبال، فوتسال، بسکتبال انجام شد.

وی با اشاره به اینکه  در جشنواره هجدهم رویدادهای ورزشی به صورت دانشکده ای با هدف ایجاد رقابت ، پویایی، تمایل به افزایش مشارکت دانشکده ها و آگاه سازی مسئولین محترم دانشکده ها از وضعیت فعالیت دانشجویان، حرکت به سمت دانشکده ای شدن فعالیت های ورزشی وغیره برگزار شد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه کاشان بیان کرد: در این جشنواره 745 نفر از دانشجویان دختر و پسر به رقابت پرداختند و از این تعداد 119 نفر حائز مقامهای اول تا سوم شدند که به نفرات مقام آور جوایزی اهداء خواهد شد..

این جشنواره از مهرماه تا پایان دیماه سال جاری در دانشگاه کاشان ادامه دارد.