عضو هیأت علمی دانشگاه کاشان در فهرست سرآمدان علمی ایران قرار گرفت

۲۰ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۲۳۳ اخبار دانشگاه

معاون پژوهشی دانشگاه کاشان گفت:دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان در فهرست 100 نفر از سرآمدان علمی ایران قرار گرفت.

دکتر مجید منعم زاده اظهار داشت: این فهرست توسط فدراسیون سرآمدان علمی ایران و زیرنظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با هدف دستیابی به مرجعیت علمی جهانی آماده شده است.

وی افزود: فدراسیون سرآمدان علمی ایران مطابق آیین نامه این فدراسیون برای حمایت از دستاوردهای علمی معتبر، 100 نفر از سرآمدان علمی کشور را در قالب دو گروه الف و ب شناسایی و گرنت های پژوهشی و آزمایشگاهی به آنها پرداخت کرده است.

وی خاطر نشان کرد: انتشار حداقل یک مقاله در مجلات برتر به عنوان نویسنده مسئول و قرار گرفتن در بین 100 محقق سرآمد با توجه به امتیاز کسب شده از فرمول خاص این فدراسیون از جمله شرایط لازم برای دریافت گرنت از فدراسیون می باشد.

لازم به ذکر است: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴، اقدام به تدوین آیین نامه حمایت از دستاوردهای علمی معتبر و راه اندازی «فدراسیون سرآمدان علمی ایران» با هدف دستیابی به مرجعیت علمی جهان کرده است.

مطابق این آیین نامه به افرادی با دستاوردهای علمی معتبر، برگزاری رویدادهای داخلی معتبر، انتشار مقاله در مجلات معتبر، ارائه سخنرانی در کنگره های معتبر بین المللی، شرکت در دوره های مطالعاتی معتبر و ... مبالغ تشویقی پرداخت می شود.

انتخاب افراد برای سال آینده (۱۳۹۵) براساس مقالات چاپ شده از تاریخ اول ژوئن ۲۰۱۵ انجام خواهد شد.

افتخارات کسب شده دکتر صلواتی:

دانشمند بین المللی در رشته مهندسی مواد

دانشمند بین المللی در رشته مهندسی شیمی

دانشمند بین المللی در رشته شیمی

استاد تمام دانشگاه کاشان

استاد وابسته دانشگاه تهران

مدیریت پژوهشی و فناوری برتر جمهوری اسلامی ایران در سال 1389 (وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری)

دانشمند برتر جمهوری اسلامی ایران در سال 1387 (وزارت علوم ،تحقیقات و فناوری)

نفر دوم جمهوری اسلامی ایران در سومین جشنواره برترینهای نانو 1387

نفر اول جمهوری اسلامی ایران در چهارمین جشنواره برترینهای نانو 1388