خون شیخ نمر باعث اوج گیری بیداری اسلامی و تشکیل هسته های مقاومت می شود

۱۶ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۲۲۹ اخبار دانشگاه
تشکل های دانشجویی دانشگاه های کاشان طی صدور بیانیه ای تاکید کردند: خون شیخ نمر باعث اوج گیری دوباره بیداری اسلامی و تشکیل هسته های مقاومتی خواهد شد که پایان آن، پایان حکومت وحشی ها در شبه جزیره عربستان و شکل گیری دوباره تمدن اصیل اسلام ناب محمد (ص) در منطقه خواهد بود.

در این بیانیه که از طرف تشکل های بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ، جامعه اسلامی دانشجویان علوم پزشکی کاشان ، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کاشان، انجمن اسلامی مستقل دانشگاه کاشان صادر شده افزوده شده است: هنوز داغ دلمان از جنایت های قوم ابولهب در منا و یمن و مظلومیت شیخ زکزاکی و کشتار بی رحمانه شیعیان نیجریه آرام نگشته بود که خبر شهادت آیت الله نمر، قلب هایمان را مالامال از غم و اندوه و کینه و نفرت مضاعف از ایادی  نحس کفر و استکبار نمود.

این تشکل ها تصریح کرده اند: امروز روز ماتم و اشک بر مظلومیت شیعیان است روز ضجه زدن بر احوالات دنیای امروز است. عالمی وارسته شهید شد و به وصال پیشوای خود حسین (ع) رسید. قهقه مستانه ابلیس در بیت الله پیچید و قلب امام زمان (عج) بر هم طپید در حالی که سگ قلاده شکسته امریکا به وحشی گری مشغول است، نهادهای بین المللی به خواب خرگوشی فرو رفته اند؛ امروز روز رسوا شدن کسانی است که سنگ حقوق بشر را به سینه می زنند. ای انسان هیهات که این خون های پاک حجت است تا بوسیله این خون ها چهره حق به جانب باطل شسته شود.

تشکل های دانشجویی دانشگاه های کاشان تاکید کرده اند: مسلما آتش این حماقت و توحش آل سعود و حکام سعودی که مصداق خوک ها و میمون هایی هستند که از منبر رسول الله بالا می روند و سر یکی از شاگردان مکتب حسینی آیت الله شیخ نمر را به خون غلتانیدند، به امید خدا این ددمنشی آغازی بر پایان جنایات آل شرور در نیجریه و یمن و سوریه عربستان باشد و خون آیت الله شیخ نمر قطعا باعث اوج گیری دوباره بیداری اسلامی و تشکیل هسته های مقاومتی خواهد شد که پایان آن، پایان حکومت وحشی ها در شبه جزیره عربستان و شکل گیری دوباره تمدن اصیل اسلام ناب محمد(ص) در منطقه خواهد بود و حکام مرتجع و وحشی عربستان سعودی بدانند که با اعدام شیخ نمر نخواهند توانست ندای حق طلبانه ایشان را که به تاسی از سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین بود، خاموش سازند و بدانند که باید منتظر انتقامی سخت و ویران کننده باشند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA