مجله ریاضی شیمی ایران دانشگاه کاشان به عنوان مجله ISI معرفی شد

۱۵ دی ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۲ کد : ۴۲۲۷ اخبار دانشگاه
مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی ایران Iranian Journal of Mathematical Chemistry در فهرست مجلات ISI قرار گرفت.

مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی ایران Iranian Journal of Mathematical Chemistry    "دانشگاه کاشان"  در فهرست مجلات ISI قرار گرفت.

معاون پژوهشی دانشکده ریاضی دانشگاه کاشان و سردبیر مجله علمی پژوهشی ایران گفت: تاکنون 15 شماره این مجله علمی تخصصی به صورت آنلاین و الکترونیکی و 10 شماره نیز به صورت کاغذی منتشر شده است.

پروفسور سید علیرضا اشرفی،  تعداد مقالات علمی ارائه شده در این مجله، کیفیت مقالات، ارجاعات، انتشار به موقع، نمایه سازی در پایگاه های اطلاعات علمی، سایت و نرم افزار استاندارد را از جمله انتخاب این مجله به عنوان ISI بیان کرد.

وی خاطر نشان کرد: آی اس آی یکی از خدمات نمایه سازی معتبر جهان برای نمایه سازی تمام منابع استناد شده می باشد و همچنین حاوی اطلاعات کتابشناختی کامل در خصوص مقالات منتشر شده در مجلات است و برای ارزیابی مجلات از سه نوع اطلاعات کمّی و کیفی استفاده می کند.

این مجله در سال جاری نیز از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان ژورنال دوم نشریات کشور در رشته شیمی انتخاب شد.

دکتر بهنام بازیگران مدیر مسئول و خانم مرضیه پوربابایی مدیر اجرایی این دو فصلنامه را بر عهده دارند.

لازم به ذکر است این مجله، مجوز علمی- پژوهشی را در تاریخ 89/11/30 در نامه به شماره 96529/11/89 از کمیسیون نشریات کشور اخذ نموده است.

مجله علمی پژوهشی ریاضی شیمی در پایگاه های زیر نمایه می شود:

Emerging Sources Citation Index (Web of Science)

Islamic World Science Citation Center (ISC) [ISC Impact Factor = 0.044

Zentralblatt für Mathematik