مسابقات لیگ فوتسال اساتید با قهرمانی تیم مهندسین جوان پایان یافت

۱۷ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۵:۳۰ کد : ۴۲۲۲ اخبار دانشگاه
مدیر تربیت بدنی دانشگاه از قهرمانی تیم مهندسین جوان در مسابقات لیگ فوتسال اساتید، جام فدائیان حج خبر داد؛ و افزود: تیم های زبان و ادبیات و علوم ریاضی نیز به ترتیب به مقام های دوم و سوم دست یافتند .

مدیر تربیت بدنی دانشگاه از قهرمانی تیم مهندسین جوان در مسابقات لیگ فوتسال اساتید، جام فدائیان حج خبر داد؛ و افزود: تیم های زبان و ادبیات و علوم ریاضی نیز به ترتیب به  مقام های دوم و سوم دست یافتند .

محمد رمضانی علوی گفت: این مسابقات از مهر ماه همزمان با هفته تربیت بدنی آغاز شد؛ و تا دهه فجر به طول انجامید.

وی اظهار داشت: این مسابقات با حضور 6 تیم از اساتید دانشکده های فنی مهندسی ، ادبیات و زبان های خارجه، دانشکده ریاضی، دانشکده شیمی فیزیک، دانشکده منابع طبیعی و برق و کامپیوتر برگزار شد.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را توسعه فعالیت های ورزشی و جذب اساتید به سمت ورزش و ایجاد جوی صمیمی در بین آنان با پرداختن به فعالیتهای ورزشی عنوان کرد.

اعضای تیم های شرکت کننده :

آقایان دکتر ابراهیم نعمتی، علی میرزایی، جواد حسین زاده، محمود عباسی، علی عالی انوری ، سید محمد رضویان، کیوان ترابی، علیرضا پاچناری از اعضای تیم مهندسین جوان بودند.

آقایان علی بشیری، محسن سیفی، حسن احمدی زاده، کیوان شریف مرادی، روح الله صیادی نژاد، حسین ایمانیان، رئوف معینی، حمید رحیمی نیز اعضای تیم زبان و ادبیات دانشگاه را تشکیل دادند.

آقایان حسین اشراقی، لطیفی، غلامحسین فتح تبار، علی اصغر رضائی، احسان صادقی، داوود پورسینا، مجتبی بهرامیان، مصطفی داوطلب از اعضای تیم علوم ریاضی بودند.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA