پیام رییس دانشگاه کاشان در محکومیت اعدام آیت الله شیخ نمر

۱۳ دی ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۲ کد : ۴۲۱۳ اخبار دانشگاه
خبر دردناک و تکان دهنده اعدام روحانی مبارز و مردمی عربستان، آیت الله شیخ محمد نمر به دست رژیم سعودی، موجب تأثر و تأسف و خشم جامعه جهانی و آزادگان سراسر دنیا شد.

متاسفانه این اقدام ددمنشانه، نشانگر واقعیت  تلخ تسلط افراطی گری و کینه پراکنی برخاسته از وهابیت آل سعود و عمق بی تدبیری و ناتوانی دولت ریاض است که سرکوب و اعدام را راه خروج از بن بست و استیصال سیاسی خود یافته است.

اعدام برادران شیعه و سنی در کنار هم و با یک اتهام مشترک نمایانگر برنتافتن هیچ صدا و عقیده مخالف در حکومت مستبدان و متحجران است.

درود بر روح بلند این شهید والامقام که عالمی مبارز، مردمی، حق طلب، اصلاحگر و برآمده از مکتب امام صادق(ع) بود و تا پای جان بر عقیده راسخ و ایمان و اعتقاد دینی خود ماند. درود بر همه مظلومانی که در این اقدام شنیع حکومت عربستان در مسلخ بی عدالتی جان باختند.

بی تردید این خونهای به ناحق ریخته دامن ظلم کنندگان و مسببان اصلی آن را خواهد گرفت و شجره طیبه آزادی و برابری و حق طلبی و عدل گستری را آبیاری و تفکر اسلام ناب را در دنیا احیا خواهد نمود.

اینجانب به نوبه خود و به نمایندگی از دانشگاهیان دانشگاه کاشان ضمن محکومیت این اقدام کینه جویانه، همنوا با آحاد جامعه اسلامی ایران با بازماندگان و ستمدیدگان عربستان و سایر مظلومین جهان ابراز همدردی می نمایم و برای روح این مسلمانان سفر کرده علو درجات مسئلت دارم.

دکتر عباس زراعت

رییس دانشگاه کاشان