برگزاری همایش ایدز و راههای پیشگیری از آن در دانشگاه کاشان

۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۸ کد : ۴۱۹۳ اخبار دانشگاه
مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری همایش ایدز و راههای پیشگیری از آن با همکاری مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این دانشگاه خبر داد

مسئول مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه کاشان از برگزاری همایش ایدز و راههای پیشگیری از آن با همکاری مرکز مشاوره بیماری های رفتاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در  این دانشگاه خبر داد.

سید حسین حسینی گفت: در این همایش آقای نعمتیان مدیر گروه بیماری های واگیرمعاونت بهداشتی و دکتر هدایتی پزشک مسئول ایدز مرکز مشاوره بیماری های رفتاری سخنرانی کردند.

وی  هدف از برگزاری این همایش را آموزش دانشجویان به عنوان گروههایی در معرض خطر این بیماری با نحوه انتقال و آموزش راههای پیشگیری از آن ذکر کرد و افزود: از آنجا که بیماری ایدز یکی از بیماری های پرخطر است فرا گرفتن آموزش های لازم جهت پیشگیری از این بیماری لازم است.

اجرای نمایش توسط کانون تئاتر دانشگاه  و مصاحبه با یکی از بیماران اچ آی وی از دیگر برنامه های این همایش بود.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA