شرکت دانشجویان دانشگاه کاشان در همایش پیاده روی عزاداری ثامن الحجج حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)

۲۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۲:۱۷ کد : ۴۱۷۸ اخبار دانشگاه
مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از شرکت دانشجویان این دانشگاه در همایش پیاده روی عظیم دانشجویان به مناسبت عزاداری سالروز شهادت امام رضا (ع) خبر داد

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان از شرکت دانشجویان این دانشگاه در همایش پیاده روی عظیم دانشجویان به مناسبت عزاداری سالروز  شهادت امام رضا  (ع) خبر داد.

حجت الاسلام شیخ زاده گفت: در این همایش تعداد 86 نفر از دانشجویان دانشگاه کاشان مسیر ملک آباد تا مشهد به مسافت 35 کیلومتر را  پیاده روی کردند.

وی اظهار داشت: دانشجویان در مراسم عزاداری رحلت حضرت رسول (ص) و امام حسن مجتبی ع در حرم رضوی  و مراسم عزاداری حضرت  امام رضا(ع) و برنامه های فرهنگی حرم رضوی شرکت کردند.

مدیر فرهنگی دانشگاه کاشان با بیان اینکه در این مراسم حدود 3000دانشجو از سراسر دانشگاه های کشور حضور داشتند افزود: مراسم پیاده روی دانشجویان دانشگاه کاشان از روز هفدهم تا بیست و دوم آذرماه ادامه داشت.