ثبت نام برای عضویت در شورای صنفی

۰۸ اسفند ۱۳۸۶ | ۱۵:۵۹ کد : ۴۱۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

ثبت نام برای عضویت در شورای صنفی

نظر به اینکه پس از برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان در آذرماه سال جاری تعداد شرکت کنندگان دانشکده های علوم و علوم انسانی و خوابگاه خواهران به حد نصاب نرسید و از طرفی براساس اعلام نظر هیأت نظارت دانشگاه انتخابات دانشکده مهندسی و خوابگاه برادران با توجه به شکایات رسیده باطل اعلام گردیده، لذا بدینوسیله به اطلاع می رساند از تاریخ 7/12/86 لغایت 19/12/86 نسبت به ثبت نام داوطلبان عضویت در شورای صنفی اقدام خواهد شد. دانشجویان داوطلب می توانند جهت دریافت فرم ثبت نام به متصدیان خوابگاهها و یا دفتر مدیریت دانشجویی مراجعه و در مهلت مقرر نسبت به تکمیل و تحویل آن اقدام نمایند واحدهای صنفی و تعداد اعضای مورد نیاز هر یک بر اساس آئین نامه به شرح ذیل می باشد:

1. دانشکده علوم                   Ù         5 نفر

2. دانشکده علوم انسانی         Ù         5 نفر

3. دانشکده مهندسی             Ù         5 نفر

4. خوابگاه برادران راوند          Ù         4 نفر

5. خوابگاه برادران روزبه        Ù          1 نفر

6. خوابگاه خواهران راوند        Ù         4 نفر

توضیح اینکه در خوابگاه شیما و دانشکده معماری و هنر اعضاء انتخاب شده اند.

¶ شرایط داوطلبین عضویت در شورای صنفی واحدها:

1- معدل نیمسال قبل نباید از 5/12 کمتر باشد.

2- معدل کل نباید از 12 کمتر باشد.

3- حداقل 3 ترم از تحصیل برای دانشجویان دوره کارشناسی و 2 ترم برای دانشجویان دوره  کاردانی و ارشد باقیمانده باشد.

4- بیش از دو ترم (متوالی و غیر متوالی) مشروط نشده باشد.

5- حداقل 14 واحد درسی گذرانده باشد.

6- حکم قطعی شامل توبیخ کتبی با درج در پرونده و بالاتر از کمیته انضباطی نداشته باشد.

هیأت اجرایی انتخابات

شورای صنفی دانشجویان