دایره المعارف فرش ایران در بنیاد دانش نامه نگاری گردآوری شده است

۱۴ آذر ۱۳۹۴ | ۱۵:۳۷ کد : ۴۱۶۰ اخبار دانشگاه
رئیس انجمن علمی فرش ایران گفت: رسالت انجمن علمی فرش کشور، انجام کارهای علمی مرتبط با این هنر اصیل ایرانی است که در این ارتباط بیش از دو هزار صفحه مطلب علمی با عنوان دایره المعارف فرش در بنیاد دانش نامه نگاری ایران جمع آوری شده است.

دکترامیرحسین چیت سازیان در آیین افتتاحیه همایش ملی فرش دستباف خراسان جنوبی و چهارمین همایش ملی دانشجویان و دانش آموختگان فرش دستباف ایران در بیرجند افزود: از اوایل سال 95 این دایره المعارف به عنوان یک سند علمی به دانشگاهیان و محققان و سایر علاقه مندان به صنعت فرش دستباف ارائه خواهد شد.

وی از تصویب رشته کارشناسی ارشد فرش با سه گرایش تحصیلی خبر داد و افزود: این خواسته دانشجویان در سه گردهمایی گذشته فرش بود که محقق شد و امیدواریم در آینده شاهد ارتقا بیشتر رشته فرش دستباف در ایران باشیم.

عضو هیات علمی دانشگاه کاشان اظهار کرد: در بحث آموزش و پژوهش این انجمن، کارگاه های آموزشی مختلفی را برگزار کرده است که این کارگاه های آموزشی ادامه خواهد یافت.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات توسعه آموزش عالی ایران این است که فارغ التحصیلان دانشگاهی به دنبال کارهای تولیدی نیستند، اما دانشگاه بیرجند با ارائه رشته های علمی - کاربردی، در این زمینه موفق بوده است.

مدیر گروه مطالعات عالی هنر اظهار کرد: در استان های دیگر روستائیان به شهر مهاجرت کرده اند که این مساله سبب فراموش شدن هنرهای بومی شده، در حالی که در خراسان جنوبی هنرهای سنتی هنوز وجود دارد و با حمایت از روستائیان، می توان این هنرها را تقویت کرد.