عضویت 2300 دانشجو در کتابخانه بنیاد مطهر دانشگاه کاشان

۱۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۵:۳۶ کد : ۴۱۵۳ اخبار دانشگاه
مسئول کتابخانه بنیاد مطهر دانشگاه کاشان گفت: دو هزار و 300 دانشجو عضو کتابخانه بنیاد کتاب مطهر این دانشگاه هستند.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

جمیله جلالی تعداد کتابهای این کتابخانه را هشت هزار و 400 جلد کتاب  فارسی ذکر کرد و افزود: به طور متوسط حدود 150 نفر دانشجو در روز به این کتابخانه مراجعه می‌کنند.

وی اظهار داشت: خیرین ارجمند در ماه مرداد امسال مبلغ 290 میلیون ریال برای خرید کتاب به این دانشگاه اهدا کردند.

وی با بیان اینکه کتب خریداری شده بر اساس آخرین ویرایش و طبق نیاز دانشجویان تهیه می شود افزود: سفارشات کتابخانه از طریق دانشجویان و اساتید و همچنین از طریق ارتباط با مسئولین کتابخانه به صورت جاری به تهران ارسال و در مدت دو و نهایت سه روز کتابها ارسال و در  مدت دو روز آماده سرویس دهی به دانشجویان می شود.

وی خاطر نشان کرد: حدود چهار نسخه از کتابهای مورد نیاز دانشجویان به صورت امانت در مدت یک ترم تحصیلی به دانشجویان ارائه می شود.

کتابخانه بنیاد کتاب مطهر اهدایی خیرین بزرگوار آقایان مهدی کتابچی و سید مرتضی هاشمیان در سال 1392 تاسیس شده است.