بازدید جمعی از خواهران مدرسه علمیه فاطمیه کاشان از کتابخانه های دانشگاه کاشان

۰۵ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۲ کد : ۴۱۴۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی تعدادی از خواهران مدرسه علمیه فاطمیه کاشان از کتابخانه های علوم انسانی و بنیاد کتاب مطهر دانشگاه کاشان بازدید کردند.

معاونت پژوهشی مدرسه علمیه فاطمیه هدف از این بازدید را گرامیداشت هفته کتاب و آشنایی خواهران طلاب این مدرسه با کتابخانه های دانشگاه جهت بهره برداری وارتقاء سطح علمی آنها بیان کرد.

در این بازدید خواهران طلبه از نزدیک با  کتاب ها، نسخه ها و نشریات و منابع موجود در کتابخانه و نحوه چینش کتابها آشنا شدند.

پس از بازدید از کتابخانه ها، خواهران مدرسه علمیه فاطمیه بر سر گلزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافته و با ذکر فاتحه با شهدا تجدید میثاق نمودند.