انتصاب دکتر بهپور به عنوان دبیر شورای امور رفاهی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه 6

۰۳ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۲ کد : ۴۱۴۸ اخبار دانشگاه
طی حکمی از طرف معاون اداری مای و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر محسن بهپور عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه کاشان به عنوان دبیر شورای امور رفاهی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی منطقه 6 منصوب شد.

در این حکم دکتر محمد حسین امید افزوده است: نظر به تشکیل شورای رفاهی اعضای هیات علمی مناطق نه گانه کشور و بنا بر تصویب شورای امور رفاهی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی دولتی منطقه 6 بدینوسیله به عنوان دبیر آن منطقه منصوب می شوید.

معاون اداری مالی وزارت علوم ادامه داده است: امید است در پرتو عنایات خدواند متعال، با هماهنگی و همکاری ستاد امور رفاهی و سایر نمایندگان امور رفاهی اعضای هیات علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی آن منطقه در پیگیری امور رفاهی اعضای هیات علمی مؤفق و مؤید باشید.