رئیس دانشگاه کاشان: تمام مجموعه دانشگاه باید بسیجی باشند

۰۳ آذر ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۲ کد : ۴۱۴۶ اخبار دانشگاه
رئیس دانشگاه کاشان گفت: تمام مجموعه دانشگاه اعم از اساتید ، کارکنان و دانشجویان باید بسیجی و روحیه بسیجی داشته باشند.

دکتر عباس زراعت در مراسم گرامیداشت هفته بسیج با تبریک این هفته به بسیجیان اظهار داشت: مطالبه ما از بسیج اساتید عضویت 400 استاد بسیجی، بسیج کارمندی 800 کارمند بسیجی و هفت هزار و 500 دانشجوی بسیجی در دانشگاه کاشان است.

وی حضرت علی (ع) را نمونه و الگوی بسیجی به تمام معنا نام برد و افزود: اگر همه ما بتوانیم رهرو آن بسیجی بزرگ باشیم مایه افتخار است.

رئیس دانشگاه کاشان دفاع از ارزشهای دینی و انقلابی را وظیفه بسیج دانست و گفت: باید با کار فرهنگی روحیه بسیجی را در جامعه گسترش دهیم و در تمامی ابعاد زندگیمان این روحیه را حفظ کنیم.

دکتر زراعت از مجموعه کارکنان دانشگاه خواست تا رفتار، منش  و عمل خود را برای تحقق اهداف نظام اسلامی و سند چشم انداز دانشگاه بسیجی‌گونه کنند.

در این مراسم همچنین حجت الاسلام زاهری استاد حوزه و دانشگاه مطالبی را در خصوص  بسج و استکبارستیزی بیان کرد.