برگزاری زنگ اندیشگاه بررسی تاریخی علائم ظهور در دانشگاه کاشان

۳۰ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۰ کد : ۴۱۳۱ اخبار دانشگاه
زنگ اندیشگاه از سلسله کرسی های آزاد اندیشی با عنوان "بررسی تاریخی علائم ظهور" با حضور حجت الاسلام دکتر مصطفی صادقی در دانشگاه کاشان برگزار شد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در این نشست گفت: آمدن مهدی موعود به عنوان منجی بشریت در متون اسلامی با نشانه هایی قرین بوده است تا منتظران ظهور با دیدن آنها به حقانیت مدعی نجات بخش پی برده و با آمادگی به استقبال او بشتابند، اما در گذر زمان دسته ای از آدمیان به انگیزه‌های مذهبی و یا سودجویی سیاسی به نشانه سازی‌هایی دست زدند تا در پرتو آن حرکت خویش را زمینه ساز ظهور و یا خویشتن را به عنوان موعود آخر الزمان معرفی کنند.

حجت الاسلام دکتر مصطفی صادقی اظهار داشت: نگاه و نشانه‌های ظهور امام منجی تاکنون بیشتر جنبه حقیقی و کلامی داشته است .

نویسنده کتاب بررسی نشانه های ظهور، از فرضیه های نشانه های ظهور را نظر مشهور، روایات و نگاه کلی بیان کرد و افزود: اخبار و روایات مربوط به قتل نفس زکیه، خروج سفیانی، قیام سید حسنی و سید خراسانی و روایاتی مانند طلوع خورشید از سمت مغرب نقل شده که که اینها از علائم ظهور نمی تواند باشد.

در پایان این نشست جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.

لازم به ذکر است کتاب بررسی نشانه های ظهور به عنوان کتاب سال حوزه و کتاب سال ولایت معرفی شده است.